Abonnement afsluiten / Jaareditie bestellen

Om u en uw medewerkers tijd te besparen en nieuwe inzichten te bieden, bundelt Aboma continu de vele wetten en belangrijkste publicaties over veiligheid, kwaliteit en milieu in één naslagwerk: de Abomafoon. Hierin vindt u overzichtelijk alle informatie die u dagelijks op de bouwplaats en in uw organisatie nodig hebt.

 

Varianten

De Abomafoon is in drie varianten beschikbaar:

  1. Persoonsgebonden internetversie
  2. Digitaal bedrijfsabonnement
  3. Gebonden jaareditie

De persoonsgebonden internetversie werkt met een inlogcode en wachtwoord. Via de website kunt u persoonlijk alle Abomafoons raadplegen. Deze versie houdt Aboma doorlopend actueel; u heeft dus altijd de laatste versies.

Voor grote bedrijven of bedrijven met veel losse abonnementen is een bedrijfsabonnement interessanter. Al uw medewerkers krijgen rechtstreeks – zonder in te loggen – toegang door middel van het registreren van het IP-adres van uw organisatie in ons systeem. Daarnaast krijgt u via een aparte inlogcode (voor gebruikers die niet op het bedrijfsnetwerk zijn aangesloten) toegang tot de digitale Abomafoon. Hierdoor hebben zowel thuiswerkers en medewerkers op bouwplaatsen als kantoorpersoneel gemakkelijk toegang tot de actuele informatie.

Als u zich abonneert op de jaareditie van de Abomafoon, ontvangt u aan het begin van elk jaar een nieuwe jaareditie. Elke nieuwe editie bevat alle recent gewijzigde en nieuw toegevoegde onderwerpen van dat jaar.

 

Kosten

Aboma maakt onderscheid in leden en niet-leden Advies (voorheen leden Veiligheid). Een lidmaatschap van Advies levert u, afhankelijk van de jaaromzet, één of meerdere gratis Abomafoon-abonnementen op. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten van de verschillende varianten. Bedragen zijn exclusief BTW.

 

Bestellen of contact

De persoonsgebonden internetversie, het digitaal bedrijfsabonnement en de jaareditie kunt u via het Aanmeldformulier hieronder aanvragen. Wanneer u dit bestelformulier verzendt, beschikt u binnen vijf werkdagen over de Abomafoon. Als u een offerte wilt ontvangen voor een digitaal bedrijfsabonnement kunt u dit kenbaar maken via dit aanmeldformulier. Wij nemen dan contact met u op.

 

Tarieven Abomafoon 2020

Abonnementssysteem Leden Advies Niet-leden Advies
Digitaal persoonsabonnement € 57,- per jaar € 115,- per jaar
Digitaal bedrijfsabonnement

 

€ 12,- per miljoen omzet

€ 300,-     minimaal
€ 8.800,-  maximaal

€ 25,- per miljoen omzet

€ 600,-     minimaal
€ 8.800,-  maximaal

Boekabonnement * € 47,- per jaar € 95,- per jaar
*   Losse jaareditie (zonder abonnement) € 100,- per stuk
**  Abomafoonboeken worden standaard verzonden naar het centrale postadres van het bedrijf, ter attentie van de bij ons bekende contactpersoon.

 

 

Aanmelden

  • Abomafoons

  • Indien u een offerte voor het digitale bedrijfsabonnement wenst, verzoeken wij u onderstaande gegevens in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.