Licentie op Abomafoon afsluiten of boekvorm bestellen

Om u en uw medewerkers tijd te besparen en nieuwe inzichten te bieden, bundelt Aboma Consultancy continu de vele wetten en belangrijkste publicaties over veiligheid, kwaliteit en milieu in één naslagwerk: de Abomafoon. Hierin vindt u overzichtelijk alle informatie die u dagelijks op de bouwplaats en in uw organisatie nodig hebt. Er zijn verschillende varianten waarin u deze informatie kunt raadplegen.

.

Varianten

De Abomafoon is in drie varianten beschikbaar:

  1. Digitaal, persoonlijke toegang
  2. Digitaal, bedrijfstoegang
  3. Boekvorm

De digitale versie werkt met een inlogcode en wachtwoord. Via de website kunt u persoonlijk alle Abomafoons raadplegen. Deze versie houdt Aboma Consultancy doorlopend actueel; u heeft dus altijd de laatste versies.

Voor grote bedrijven of bedrijven met veel losse licenties is bedrijfstoegang interessanter. Al uw medewerkers worden automatisch ingelogd – een gebruikersnaam en wachtwoord is niet nodig –  door middel van het registreren van het IP-adres van uw organisatie. Als aanvulling krijgt u voor gebruikers, die niet verbonden zijn met het bedrijfsnetwerk, een gebruikersnaam en wachtwoord. Hierdoor hebben zowel thuiswerkers, medewerkers op bouwplaatsen als kantoorpersoneel gemakkelijk toegang tot de meest actuele informatie.

Als u de Abomafoon in boekvorm wilt, dan ontvangt u een los exemplaar waarin alle onderwerpen zijn gebundeld. Elke nieuwe jaareditie bevat alle recent gewijzigde en nieuw toegevoegde onderwerpen van het afgelopen jaar.

.

Kosten

De kosten van de Abomafoon zijn afhankelijk van uw abonnement en de gewenste Abomafoon-variant.  Een Consultancy abonnement levert u, afhankelijk van de jaaromzet, één of meerdere gratis digitale licenties op en korting op extra licenties en losse boeken. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten van de verschillende varianten.

.

Tarieven Abomafoon 2024*

Consultancy abonnement Geen Consultancy abonnement
bedrijfstype I bedrijfstype II**  bedrijfstype I bedrijfstype II** 
Digitaal
(met persoon­lijke inlogcode)
€ 70,25 per jaar € 70,25 per jaar € 138,- per jaar € 138,- per jaar
Digitaal, bedrijfstoegang (inlog op basis van IP-adres) € 15,25
per mln. bedrijfsomzet

Minimum bedrag:
€ 430,-

€ 9,95
per medewerker

Minimum bedrag:
€ 246,-

€ 30,75
per mln. bedrijfsomzet

Minimum bedrag:
€ 779,-

€ 20,-
per medewerker

Minimum bedrag:
€ 482,-

Boekvorm
(ingebonden paperback)
€ 85,50 per stuk € 85,50 per stuk € 170,75 per stuk € 170,75 per stuk

* Bedragen zijn exclusief BTW.
** Voor bedrijven/organisaties in niet uitvoerende zin, zoals opdrachtgevers/ projectontwikkelaars, architecten en woningcorporaties.

.

Aanvragen

De verschillende varianten kunt u via het onderstaande formulier aanvragen.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

.