Licentie op Abomafoon afsluiten of boekvorm bestellen

Om u en uw medewerkers tijd te besparen en nieuwe inzichten te bieden, bundelt Aboma continu de vele wetten en belangrijkste publicaties over veiligheid, kwaliteit en milieu in één naslagwerk: de Abomafoon. Hierin vindt u overzichtelijk alle informatie die u dagelijks op de bouwplaats en in uw organisatie nodig hebt. Er zijn verschillende varianten waarin u deze informatie kunt raadplegen.

 

Varianten

De Abomafoon is in drie varianten beschikbaar:

  1. Digitaal, persoonlijke toegang
  2. Digitaal, bedrijfstoegang
  3. Boekvorm

De digitale versie werkt met een inlogcode en wachtwoord. Via de website kunt u persoonlijk alle Abomafoons raadplegen. Deze versie houdt Aboma doorlopend actueel; u heeft dus altijd de laatste versies.

Voor grote bedrijven of bedrijven met veel losse licenties is bedrijfstoegang interessanter. Al uw medewerkers worden automatisch ingelogd – een gebruikersnaam en wachtwoord is niet nodig –  door middel van het registreren van het IP-adres van uw organisatie. Als aanvulling krijgt u voor gebruikers, die niet verbonden zijn met het bedrijfsnetwerk, een gebruikersnaam en wachtwoord. Hierdoor hebben zowel thuiswerkers, medewerkers op bouwplaatsen als kantoorpersoneel gemakkelijk toegang tot de meest actuele informatie.

Als u de Abomafoon in boekvorm wilt, dan ontvangt u een los exemplaar waarin alle onderwerpen zijn gebundeld. Elke nieuwe jaareditie bevat alle recent gewijzigde en nieuw toegevoegde onderwerpen van het afgelopen jaar.

 

Kosten

De kosten van de Abomafoon zijn afhankelijk van uw abonnement en de gewenste Abomafoon-variant.  Een abonnement Advies levert u, afhankelijk van de jaaromzet, één of meerdere gratis digitale licenties op en korting op extra licenties en losse boeken. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten van de verschillende varianten.

Tarieven Abomafoon 2021*

Licenties Abonnement Advies Geen abonnement Advies 
Digitaal, persoonlijke toegang € 58,50 per jaar € 115 per jaar
Digitaal, bedrijfstoegang
€ 12,50 per miljoen omzet met een minimum van € 350 per jaar

(of 8,25 per medewerker met een minimum van € 200 per jaar)**

€ 25,50 per miljoen omzet met een minimum van € 650 per jaar
Los boek € 70 € 140
* Bedragen zijn exclusief BTW.

** Voor bedrijven/organisaties in niet uitvoerende zin, zoals opdrachtgevers/ projectontwikkelaars, architecten en woningcorporaties.

 

Aanvragen

De verschillende varianten kunt u via het onderstaande formulier aanvragen.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.